Okresní hospodářská a průmyslová výstava v Nasavrkách 1910 - Nováková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá Okresní hospodářskou a průmyslovou výstavou v Nasavrkách v roce 1910. Cílem práce je poskytnout obraz o vývoji nasavrcké výstavy a zároveň vymezit hlavní přínosy této akce v oblasti hospodářství a dalšího rozvoje Nasavrk a jejich okolí.
The district industrial and agricultural exhibition in Nasavrky in 1910
Keywords: exhibitions; Nasavrky and its surroundings in 1910; economy and trade of Nasavrky's region; The district industrial and agricultural exhibitions; evaluation of benefits; výstavnictví; výstavy; Nasavrky a okolí ve sledované době; hospodářství a průmysl vybraného okresu; Okresní hospodářská a průmyslová výstava; zhodnocení přínosů