Integrovaný dopravní systém Zlínského kraje - Jahoda, Dušan (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza současného stavu, návrh na vytvoření nového integrovaného dopravního sysrému Zlínského kraje a zhodnocení návrhu.
Integrated transportation system in the Zlín region
Keywords: Veřejná doprava; Dopravní obslužnost; Optimalizace; financování dopravy; Integrovaný dopravní systém; Zlínský kraj