Analýza podmínek pro zahájení a při vlastním provozu autopůjčovny - Drahoňovský, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce analyzuje podmínky pro možné zahájení provozu autopůjčovny se všemi právními předpisy s tím souvisejícími. Zabývá se technologickými postupy při nájmu silničního vozidla (půjčení, vracení). Práce poukazuje na důležitá a problémová místa v provozu autopůjčovny a předkládá návrhy na zlepšení provozu a možnosti zkvalitnění a rozšíření nabídky služeb.
Condition analysis of starting and running a car rental
Keywords: autopůjčovny; automobily; pronájmy; předávací protokoly; půjčovní řády; smlouva o nájmu dopravního prostředku; car rental; car; rental; transfer protocols; lending regulations; vehicle contract