Analýza logistického procesu dopravy ve vybraném podniku - Píša, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2015)
Předmětem této bakalářské práce na téma "Analýza logistického procesu dopravy ve vybraném podniku" je analýza a hodnocení současného stavu logistického procesu v obchodním družstvu Konzum. Součástí práce je také hodnocení a doporučení, která by měla vést ke zvýšení efektivnosti v oblasti logistiky. Práce je rozdělena na dvě části. První část je teoretická. V této části jsou vysvětleny základní pojmy, definice, cíle, outsourcing, náklady, procesy logistiky a doprava. Druhá část je praktická. V této části je představena společnost Konzum a její historie, vývoj a současný stav. Dále je zde analyzován logistický proces dopravy.
Analysis of the logistic transport processes in the selected company
Keywords: Logistika; Doprava; Přeprava; Outsourcing; Logistické procesy; Náklady; Logistics; Transport; Transportation; Logistic processes; Costs