Výpočet ekologické stopy ve vybraném území - Zelený, Stanislav (Univerzita Pardubice, 2003)
Na základě podrobného studia teorie a aplikací indikátoru ekologické stopy se práce pokouší o samostatný výpočet ekologické stopy energie okresu Pardubice.
Calculation of ecological footprint in selected region
Keywords: ekologie; trvale udržitelný rozvoj; ekologické indikátory; energie; spotřeba energie; okresy; Pardubice