Managment softwarových projektů - Palme, Jan (Univerzita Pardubice, 2023)
Práce se zaměřuje na způsoby, kterými je možné řídit softwarové projekty. První část představuje základní pojmy a postupy pro řízení projektů jako takových, druhá část se zaměřuje na odhadování projektů. Třetí část se věnuje zkoumání firmy, na základě, které jsou v poslední části navrženy vylepšení pro řízení softwarových projektů.
Managment of software projects
Keywords: managment; softwarové projekty; řízení projektů; odhadování projektů; managment; software projects; project managment; project estimation