Inovační procesy ve společnosti Cutisin, s. r. o. Jilemnice - Havlíčková, Květa (Univerzita Pardubice, 2006)
Inovace jsou specifickým nástrojem podnikání. Spojují zdroje a nové možnosti. Jejich cílem je vytvořit hodnoty. Firmy inovují, protože musí odpovídat na měnící se požadavky a přání zákazníků. Inovační proces má jeden důležitý úkol: zajistit vyšší úroveň konkurenceschopnosti organizace. Představuje také investiční příležitost. Práce pojednává o inovačních procesech ve společnosti Cutisin, s. r. o. Tato společnost je součástí nadnárodní skupiny DEVRO. Dvě kapitoly jsou teoreticky zaměřené (Inovační procesy, Výrobkové inovace), čtyři řeší praktické problémy. Pátá kapitola se věnuje problematice inovovaného střeva CPE a jeho přínosu pro společnost Cutisin. Návrhy a doporučení v poslední kapitole poskytují náměty pro další rozvoj inovační oblasti ve společnosti Cutisin.
Innovation Processes in the Company Cutisin, s. r. o. Jilemnice
Keywords: Inovace; inovační proces; nový výrobek; společnost Cutisin; S. R. O; Innovation; innovation process; a new product; company Cutisin; S. R. O