Výskyt streptokoků se skupinovým antigenem G a jejich vlastnosti - Kroliczková, Marika (Univerzita Pardubice, 2006)
Předložená práce se zabývá výskytem streptokoků se skupinovým antigenem G izolovaných z klinického materiálu odebraného od lidí, sledováním jejich růstových, antigenních a biochemických vlastností a stanovením jejich citlivosti na vybraná antibiotika.
Occurrence of group G streptococci and their characteristics
Keywords: streptokoky; antigeny