Komunikační mix, analýza nástrojů komunikačního mixu společnosti Stavební keramika, s. r. o. - Krupa, Michal (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce se zabývá problematikou marketingové komunikace, jejími nástroji a účinností. Obsahem jsou také názory odborníků na tuto problematiku. V praktické části je přiblížen komunikační mix firmy Stavební keramika, s. r. o. Jsou zde také rozebrány jednotlivé složky komunikačního mixu této firmy.
Communication mix, means of communication mix analysis of the company Stavení keramika, s. r. o.
Keywords: Reklama; Public relations; promotion; komunikační mix; Marketingový mix; propagace; Marketingová komunikace; podpora prodeje; Marketing