Řešení křižovatky ulic Kunětická, Studentská, K Cihelně a Ke Koupališti včetně přilehlých komunikací areálu Univerzity Pardubice - Bednarčík, Peter (Univerzita Pardubice, 2003)
Diplomová práce se zabývá návrhem řešení dopravní situace na křižovatce ve dvou variantách s ohledem na územní plán města Pardubice. Rozebírá současnou situaci a na základě vyhodnocení naznačuje nové řešení. Součástí tohoto návrhu je i řešení cyklistické a pěší dopravy a dopravy v klidu areálu Univerzity Pardubice a na řešené křižovatce.
A project of the crossroads of Kunětická, Studentská, K Cihelně and Ke Koupališti streets, including a part of adjacent roads in the university of Pardubice campus
Keywords: křižovatka; okružní křižovatka; malá okružní křižovatka; paprsek; prstenec; místní komunikace; parkoviště; chodník; cyklostezka; intenzita dopravy