Ochrana majetku Diecéze královéhradecké - Sobotka, Martin (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce pojednává o ochraně majetku Diecéze královéhradecké před možnými riziky. K tomu je zde využito metod risk managementu. V závěru jsou zhodnocena možná protiopatření proti rizikům. Z nich se práce zvláště věnuje otázce pojištění.
Protection of property of Hradec Králové diocese
Keywords: církev; církevní majetek; pojištění; rizika; Hradec Králové