Contemporary system of evalution at Czech elementary schools - Matulík, Radek (Univerzita Pardubice, 1996)
V práci je podána analýza známkovacího a slovního způsobu hodnocení, a to vzhledem k jejich motivaci a objektivitě.
Sočasný systém hodnocení na českých základních školách
Keywords: Anglický jazyk; škola; hodnocení