Analýza a rozvoj lázeňství v České republice: neformální aspekty lázeňství - Suchánková, Simona (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá analýzou lázeňství v České republice a jeho vztahem k cestovnímu ruchu. Je zaměřena na charakteristiku cestovního ruchu a lázeňství v souvislosti s neformálními aspekty lázeňství. Praktická část je věnována zjištění změny ve vnímání lázní z pohledu neformálních aspektů lázeňství. Konkrétní šetření proběhlo mezi hosty lázní Poděbrady.
Analysis and development of spas in the Czech Republic: spa informal aspects
Keywords: Cestovní ruch; Lázeňství; wellness; Poděbrady; Tourism; spa