Výukový program systému DOS - Pešek, Libor (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá otázkou výukových programů a jejich umístění a funkcí ve vyučovacím procesu. Součástí je výukový program MS-DOS.
Tutorial program of DOS
Keywords: výukové programy; programování; MS-DOS