Identifikace materiálových toků v logistice - Knížek, Petr (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá modernizací skladového hospodářství, označováním obchodních a logistických jednotek, využitím standardu UCC/EAN 128 pro označování a identifikaci obchodních a logistických jednotek, opatřením pro správnou funkci vysledovatelnosti potravin, zavedením sledování jednotlivých složek výrobků (šarží) a obalů vstupujících do přímého styku s potravinami.
Identification of material flow in the logistics
Keywords: Logistika; skladové hospodářství; potravinářská výroba