Mobilní aplikace na podporu výuky českého jazyka pro cizince - Pilný, Martin (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na návrh, vývoj a implementaci mobilní aplikace, která usnadní výuku českého jazyka pro cizince. Cílem aplikace je nabídnout uživatelsky přívětivé prostředí s interaktivní-mi lekcemi, cvičeními a praktickými nástroji, které pomohou studentům rozvíjet jazykové dovednosti v češtině. Aplikace bude obsahovat moduly zaměřené na slovní zásobu, gramatiku a poslech.
Mobile app to support czech language learning for foreigners
Keywords: mobilní aplikace; čeština pro cizince; jazykové dovednosti; výuka jazyků; vzdělávací technologie; databáze; Android; Firebase; mobile application; Czech for foreigners; language skills; language learning; educational technology; database; Android; Firebase