Motivace zaměstnanců ve vybrané finanční instituci - Brázdová, Martina (Univerzita Pardubice, 2023)
Diplomová práce se věnuje motivaci zaměstnanců ve vybrané finanční instituci. Práce zahrnuje motivaci v teoretickém pojetí, specifikaci motivačních nástrojů v dané společnosti a analýzu dat získaných z dotazníkového šetření. Cílem práce je zhodnotit spokojenost zaměstnanců s nastaveným motivačním systémem a na základě zpětné vazby navrhnout případná zlepšení.
Motivation of employees in selected finacial institution
Keywords: motivace; pracovní motivace; teorie motivace; pracovní spokojenost; řízení lidských zdrojů; benefity; motivation; work motivation; theory of motivation; job satisfaction; human resources management; benefits