Odborná praxe z pohledu studentů zdravotnického záchranářství - Zachovalová, Nikol (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce popisuje systém vzdělávání zdravotnických záchranářů včetně odborné praxe. Práce je rozdělena na teoretickou a výzkumnou část. Teoretická část se zabývá vzděláváním, kompetencemi, legislativou a odbornou praxí v oboru zdravotnického záchranářství. Výzkumná část se zabývá názory, doporučeními a zkušenostmi studentů v oboru zdravotnické záchranářství, zejména co se týče odborných praxí. K získání informací od studentů byl využit strukturovaný rozhovor.
Professional practice from the perspective of paramedic students
Keywords: odborná praxe; zdravotnický záchranář; rozhovor; student; mentoring; professional practice; paramedic; interview; student; mentoring