Technická analýza vybraných akciových titulů - Zumr, Václav (Univerzita Pardubice, 2016)
Předmětem bakalářské práce "Technická analýza vybraných akciových titulů " je rozbor technické analýzy a zaměření se na použitelnost technické analýzy v praxi. Na začátku této práce je charakteristika finančního systému a zasazení technické analýzy do tohoto systému. Následuje popis jednotlivých prvků technické analýzy a uplatnění technických indikátorů na kapitálových trzích.
Technical analysis of choosen stock titles
Keywords: finanční systém; kapitálový trh; technická analýza; grafické formace; technické indikátory; financial system; capital market; technical analysis; graphic formation; technical indicators