Vliv informačních technologií na znalostní procesy ve vybraném podniku - Šopíková, Věra (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. Cílem první části je přiblížení problematiky a teoretického základu z oblasti znalostního managementu a přiblížení metod práce se znalostmi v podnicích. Druhá část je pak zaměřena na analýzu vybraného podniku s cílem zhodnotit vliv a využívání informačních a komunikačních technologií v podniku, jejich používání a dopad těchto technologií na znalostní procesy podniku. Hlavní důraz bude kladen na proces organizačního učení.
The influence of information technology on knowledge processes in a selected company
Keywords: znalosti; znalostní management; znalostní proces; informačních a komunikační technologie; organizační učení; knowledge; knowledge management; knowledge process; information and communication technology; organizational learning