Marketingová komunikace při budování společné značky - Covalciuc, Nicoleta (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se věnuje problematice budování společné značky +inovace a jejímu vlivu na podniky, které pod ní vystupují. Cílem práce je navrhnout komunikaci Public Relations tak, aby byla posílena společná značka +inovace. První část práce se zabývá definicí základních pojmů jako je marketing, marketingový mix, marketingová komunikace, značka, PR. Druhá část práce se věnuje představení společné značky, popisů jejich aktivit, analýzu dotazníkové šetření a návrh PR komunikace.
Marketing communication in building a common brand
Keywords: marketingová komunikace; společná značka; Public Relations; PR komunikace; komunikační aktivity; dotazníkové šetření; marketing communication; common brand; Public Relations; PR communication; communication activities; questionnaire survey