Využití výpočetní techniky při výuce odborných dopravních předmětů - Petřvalský, Vít (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá využitím výpočetní techniky jako didaktického výukového prostředku na středních školách s orientací na odborné dopravní a ekonomické předměty.
Keywords: pedagogika; výpočetní technika; počítačová výuka; dopravní předměty; ekonomické předměty; výuka; výukový software