Hmotnostní spektroskopie titanocenových komplexů - Kubišta, Jiří (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce shrnuje výsledky výzkumné práce, první část je věnována konstrukci nového programovatekného datasystému pro sektorový hmotnostní spektometr s dvojí fokusací. V druhé části je souhrn výsledků hmotnostně spektrometrického studia titanocenových sloučenin.
Mass spectroscopy of titanocene complexes
Keywords: titanocenové komplexy; hmotnostní spektroskopie