Změna technologie a řízení dopravy na trati České Budějovice - České Velenice v souvislosti s elektrifikací a zavedením dálkového řízení. - Křemen, Jan (Univerzita Pardubice, 2006)
Přínosy elektrifikace a rekonstrukce tratě České Budějovice - České Velenice a možnosti dalšího rozvoje železniční dopravy v Jihočeském kraji.
Change of technology and traffic control on the railway line České Budějovice - České Velenice in connection with electrification and introduction of remote control
Keywords: železniční doprava; tratě; modernizace; elektrifikace; dálkové ovládání; zabezpečovací zařízení; České Budějovice