Pozice firmy ETA a.s. na trhu práce v regionu Hlinecko - Hovorková, Martina (Univerzita Pardubice, 2011)
Předložená bakalářská práce je zaměřena na analýzu souvislostí vývoje společnosti ETA a.s. a míry nezaměstnanosti v regionu jejího působení. Pozornost je věnována i dalším možným faktorům, které mohou nezaměstnanost zvýšit či snížit. Popisuje vybrané socioekonomické aspekty regionu, identifikuje důležité milníky ve vývoji společnosti ETA a.s. a jejich možný vliv na hlinecký trh práce. Předmětné souvislosti jsou ilustrovány na pozadí analýzy dat získaných dotazníkovým šetřením mezi respondenty žijícími v regionu.
Status of the ETA a.s. company on the labour market in the region Hlinecko
Keywords: trh práce; nezaměstnanost; ETA a.s; region Hlinecko; labour market; unemployment; ETA a.s. company; region Hlinecko