Problematika financování starých ekologických zátěží - Hanušová, Ivana (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá problematikou starých ekologických zátěží, jejich odstraňováním a způsoby financování těchto sanací.
problems of the old ecological burns` financing
Keywords: ekologické zátěže; financování; sanace