Ošetřovatelský proces u dítěte s dětskou mozkovou obrnou - Machová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2005)
Teoretická část: charakteristika dětské mozkové obrny. Praktická část: ošetřovatelský proces u dítěte s DMO formy quadruspastické s dyskinetikou příměsí na horních končetinách.
Nursing process of child with poliomyelitis
Keywords: mozková obrna; postižené děti; Rodina; Ošetřovatelská péče