Specifika ošetřovatelské péče o pacienty s obličejovým traumatem - Hubalová, Radka (Univerzita Pardubice, 2016)
Obsah práce je věnovaný péči o pacienty, kteří prodělali trauma v oblasti obličeje. Popisuje jednotlivé typy poranění, jejich příznaky, diagnostiku a především specifickou ošetřovatelskou péči, kterou tito pacienti potřebují.
Nursing care focusing on the specifics care of the patient with facial injuries
Keywords: orofaciální trauma; pacienti; péče; sestry; orofacial trauma; patients; care; nurses