Lepené spoje a jeich aplikace v konstrukci vozidel - Holý, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá problematikou lepených spojů a jejich aplikací v konstrukci vozidel.
Glued joints and their aplication in construction of vehicles
Keywords: lepení; lepené spoje; spojovací systémy