Současné a perspektivní služby ČESMADU Bohemia - Mikeš, David (Univerzita Pardubice, 2002)
Charakteristika Sdružení ČESMAD Bohemia, analýza poskytovaných služeb. Analýza potřeb autodopravců a návrh nových služeb pro ČESMAD Bohemia.
Present and forward-looking services of CESMAD Bohemia
Keywords: dopravní služby; mezinárodní silniční doprava; ČESMAD Bohemia