Založení podniku - Autoservis Červená Voda - Kuběnka, Josef (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se zaměřuje na podnikatelský plán, konkrétně na založení nového podniku s názvem Autoservis - Červená Voda. Práce vychází z analýzy konkurenčních servisů v navrhovaném regionu, který se rozkládá v okolí obce Červená Voda a z důležitých informací, získaných ze sestavených SWOT analýz jednotlivých konkurentů, které jsou následně použity při sestavení návrhu podnikatelského plánu nového autoservisu.
Establishment of new company - Car service Červená Voda
Keywords: podnikatelský plán; autoservis; založení podniku; analýza konkurence; SWOT analýza; business plan; car service; starting a business; competition analysis; SWOT analasis