Injektážní směsi pro vápenné omítky na bázi bílého vzdušného vápna modifikovaného hydraulickými přísadami - Krejbichová, Dita (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce je věnována studiu malt s přídavky anorganických materiálů s hydraulickými vlastnostmi. Sleduje tyto modifikované malty z hlediska jejich využití při hloubkové injektáži v oboru restaurování nástěnné malby.
Keywords: restaurování; nástěnné malby; injektážní prostředky; malty; omítky