Transformace nadací - Přenosilová, Věra (Univerzita Pardubice, 1999)
Cílem práce je postihnout změny nadačního práva a souvisejících právních předpisů, týkajících se opodstatnění a činnosti nadací v ČR.
The Transformation of fundations
Keywords: Neziskové organizace; nadace; právo; transformační procesy; Česká Republika