Geographische Namen - Zavoral, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá mluvnickou kategorií německých zeměpisných názvů. Jsou zde obsažena pravidla a výjimky pro jejich tvoření a praktické využití těchto pravidel při výuce německého jazyka na ZŠ.
Keywords: němčina; výuka; didaktika; zeměpis; zeměpisné názvy; tvorba slov