Využití ortofotomapy a GIS ArcView při řešení dopravní problematiky v okrese Pardubice - Lauda, Jiří (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce informuje o možnostech využití GIS ArcView při tvorbě a aktualizaci prostorových dat, která budou tvořit vstup pro vytvoření uživatelské aplikace.
The Use of the orthophotomap and GIS ArcView in solving transport situation within the district of Pardubice
Keywords: Geografické informační systémy; ArcView; ortofotomapa; vektorová data; rastrová data; Dopravní obslužnost; okres Pardubice