Vývoj příjmů a výdajů českých domácností v 90. letech - Macek, Daniel (Univerzita Pardubice, 2000)
Cílem práce je analýza změn v příjmové úrovni českých domácností a odrazu těchto změn ve struktuře výdajů. Autor hodnotí především dopady liberalizace cen a diferencovaného vývoje příjmů u různých sociálních skupin domácností.
Trend of incomes and expenes concerning houeholds in the Czech republic during 90s
Keywords: finance; domácnosti; příjmy; výdaje; životní úroveň; Česko; bydlení; rodiny