Marketingové plánování ve vývozně orientované firmě - Petrlíková, Zdeňka (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zaměřuje na problematiku marketingového plánování, kde se prolínají všechny prvky marketingového mixu a jež není možné bez důkladného průzkumu mikroprostředí a makroprostředí organizace. Cílem práce je marketingový plán prodeje inhalátorů.
Keywords: Marketing; marketingové plánování; firma; vývozní firma