Návrh na změny ve svozu odpadů v oblasti Prachaticka - Eichner, Martin (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce se v první části zabývá definováním termínů odpadového hospodářství, legislativou odpadové problematiky a teoretickou stránkou svozu a členění odpadů. Druhá část analyzuje stávající stav nakládání s odpady pod záštitou podniku Technické služby Prachatice. A ve třetí části jsou uvedeny návrhy na změny ve svozu odpadů s podmínkou využití stávajícího vozového parku.
Proposal for changes in the collection of waste in the Prachatice area
Keywords: odpady; svoz odpadu; nakládání s odpady; třídění odpadu; Prachatice; waste; waste collecting; waste management; waste sorting; Prachatice