Přístupné informační zdroje pro trvale udržitelný rozvoj - Dibelková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato práce se zabývá zmapováním přístupných informačních zdrojů trvale udržitelného rozvoje a současně jejich charakteristikou z hlediska obsahu i přístupnosti. Pozornost je také zaměřena na objasnění samotného pojmu trvale udržitelný rozvoj.
Available sources of information for sustainable development
Keywords: Sustainable Development; sources of information; web pages; trvale udržitelný rozvoj; Agenda 21; informační zdroje; internetové stránky