Hospodářský bojkot jako odpověď na antisemitismus. Příklad druhé Československé republiky - Jiránek, Tomáš (My University, 2017)
Článek se zabývá plány na hospodářský bojkot druhé ČSR v souvislosti s narůstajícím antisemitismem části jejího obyvatelstva.
Economic Boycott in Response to Anti-Semitism Using the Example of the Second Czechoslovak Republic
Keywords: hospodářský bojkot; antisemitismus; druhá ČSR; mezinárodní obchod; economic boycott; second Czechoslovak Republic; antisemitism; international trade