Optimalizace logistiky ve společnosti Drop-Press s.r.o. - Myslivcová, Vladimíra (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza současného stavu firmy Drop-Press s.r.o. Optimalizace výrobního toku ve společnosti, vyhledávání úzkých míst.
The optimalization logistics in Drop-Press s.r.o.
Keywords: Logistika; Optimalizace; výrobní logistika