Podpora drobného podnikání realizovaná Českomoravskou záruční a rozvojovou bankou v regionu Svitavy - Stráníková, Lenka (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce popisuje programy podpory drobného podnikání realizované Českomoravskou záruční a rozvojovou bankou na Svitavsku v letech 1994-1997.
Keywords: drobné podnikání; Podpora podnikání; programy podpory; Svitavsko; ČMZRB