Gender Management - Postavení žen v managementu - Teplanová, Radka (Univerzita Pardubice, 2014)
První část bakalářské práce se zabývá teoretickým vymezením problematiky obsazování pozic podle pohlaví. Následná analýza a syntéza porovnává možnosti uplatnění žen a mužů ve vybraných společnostech vybraných odvětví. V závěru práce jsou shrnuty výsledky výzkumu a vydefinována případná řešení problematiky gender.
Gender Management
Keywords: rovnocennost; ženy; manažerky; plat; rodina; equivalence; women; managers; salary; family