Východočeská výstava v Pardubicích v roce 1903 - Galbavá, Lucie (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce je věnována Východočeské výstavě v Pardubicích roku 1903, která reprezentovala průmysl, zemědělství, národopis a školství Východočeského regionu.
Eastbohemian exhibition in Pardubice in 1903
Keywords: dějiny; východní Čechy; výstavy