Technologie práce kontejnerového terminálu Lovosice jih 2. etapa - Čapek, Peter (Univerzita Pardubice, 2013)
Na základě analýzy a vyhodnocení současného stavu technologie práce kontejnerového terminálu Lovosice jih vyřešit návrh nové technologie práce po aktivaci 2. etapy výstavby. Technologii řešit komplexně ve vazbě na technologii práce ŽST Lovosice. Technologii vyhodnotit po stránce provozní i ekonomické.
Work technology of container terminal Lovosice south 2nd stage
Keywords: technologie práce; technologický čas; kontejnerový vlak; vjezdové a odjezdové koleje; manipulační plocha; work technology; technological time; train container; entry and departure tracks; surface manipulation