Deutsche Substantive - Holý, Jiří (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá podstatnými jmény v německém jazyce. Po obecných informacích následuje krátký přehled o funkci, jež zastává člen určitý, neurčitý a nulový. Autor popisuje jednotlivé gramatické kategorie tohoto slovního druhu a problematiku skloňování. V druhé části uvádí možnosti aplikace německého členu a pravidel týkajících se skloňování ve vyučování.
Podstatná jména v němčině
Keywords: němčina; morfologie; Gramatika; podstatná jména