Nový model financování zdravotnictví M10 - Eliáš, Jan (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci popisuje systémy zdravotní péče v Česku a vybraných státech. Analyzuje jejich přednosti a nedostatky a navrhuje základní model financování zdravotnictví v Česku, který je založen na vyšší spoluúčasti pacientů.
The New financial model of health M10
Keywords: Zdravotnictví; financování; zdravotní péče; Zdraví; pacient; Pojišťovny; léčiva