Dotazníkové šetření pro informační boxy občanů v Pardubicích - Miklošová, Ludmila (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce popisuje současný stav poskytování informací státní správou a samosprávou občanům Pardubic. Dále se věnuje informačním boxům a základním informacím o dotazníkovém šetření. Druhá část práce se zabývá zjištěním zájmu občanům o informační boxy v Pardubicích a jejich představě o informacích v nich obsažených, umístění informačních boxů a ceně za využívání internetu v informačních boxech. Tyto informace byly získány dotazníkovým šetřením přímo u občanů Pardubic.
Questionnaire research on information boxes of residents of Pardubice
Keywords: Public Administration; local autonomy; information boxes; Questionnaires; Information; Státní správa; samospráva; informační boxy; dotazníky; Informace