Analýza dostupnosti ubytovacích zařízení v blízkosti vybraných nemovitých památek okresu Pardubice - Labuť, Radomír (Univerzita Pardubice, 2009)
Diplomová práce se zabývá problematikou rozmístění ubytovacích zařízení v blízkosti turisticky atraktivních lokalit Pardubicka. Práce se zaměřuje na využití prostorových analýz k ověření dostupnosti ubytovacích zařízení. Práce byla vzhledem k poskytnutým datům zpracována pro zájmové území Pardubice a okolí s využitím programového produktu ArcView ze skupiny programů ArcGIS Desktop.
Analysis of the availability of accommodation services in the vicinity of immovable monuments district Pardubice
Keywords: accommodation facilities; monuments; spatial analyses; Geographic Information Systems; ubytovací zařízení; památky; prostorové analýzy; Geografické informační systémy