Kinetika a mechanismus alkalické hydrolýzy substituovaných fenyl-N-hydroxykarbamátů a jejich N-methylanalog - Beier, Petr (Univerzita Pardubice, 2001)
Příprava, fyzikální charakteristika, IČ, UV a NMR spektra, disociační konstanty a rychlostní konstanty hydrolýzy substituovaných fenyl-N-hydroxykarbamátů a jejich N-methylanalog ve vodných alkalických pufrech a roztocích hydroxidu sodného.
Kinetics and mechanism of alkaline hydrolysis of substituted phenyl-N-hydroxylcarbamates and their N-methylanalogues
Keywords: substituované karbamáty; kinetika hydrolýzy; spektra